Flank steak patrí k v našich končinách k tým menej známym a používaným rezom hovädzieho.
Vyhľadávaná delikatesa, s výraznou chuťou a jemným mäsom.
Roštenka patrí k najobľubenejším rezom hovädzieho, je cenovo dostupnejšia a chuťovo výraznejšia ako sviečkovica. Pri príprave metódou Sous-Vide sa k nej môže priblížiť aj krehkosťou.
Asi najčastejšie používané mäso nielen u nás. Je považované za suchšie a chuťovo nevýrazné, a práve to vieme metódou Sous-Vide zmeniť.
Objavte vynikajúce steaky, ktoré sa metódou Sous-Vide dajú pripraviť z tohto dostupného rezu mäsa.
Najlahodnejší kus bravčového, ktoré sa pomocou Sous-Vide vždy podarí krásne rovnomerne do ružova prepečené, krehké a šťavnaté.