• Úvod
  • Informácie
    • Čo je to Sous-Vide?
    • Ako začať?
    • Základné pravidlá
    • História
  • Recepty
    • Hovädzie
    • Hydina
    • Ryby a morské plody
    • Bravčové
    • Zelenina
    • Divina
  • E-shop
    • Sous-vide prístroje
    • Príslušenstvo

  • Nepamätáš si heslo?
  • Nepamätáš si užívateľské meno?

Najnovšie recepty

  • Vajíčka

    Vajíčka

  • Picanha

    Picanha

  • Glazovaná mrkva

    Glazovaná mrkva

  • Kačacie prsia

    Kačacie prsia

  • Hovädzie zadné (stehno)

    Hovädzie zadné (stehno)

  • Stehno z daniela

    Stehno z daniela

E-shop

Všetko potrebné pre Sous-vide nájdete v našom vynovenom e-shope!

Sansaire Retail Packaging 2

Novinka - Sansaire

Cenovo dostupný, elegantný a jednoduchý prístroj pre Sous-Vide

V našom e-shope

  • Varné vákuové vrecká Guzzanti GZ302
    Varné vákuové vrecká Guzzanti GZ302
  • Guzzanti GZ 330
    Guzzanti GZ 330
  • Steba SV 50
    Steba SV 50

Citáty

Sous-Vide je najväčším pokrokom vo varení za posledné dekády.Heston Blumenthal

Sous-Vide je absolútna revolúcia v kuchyni.Igor Čehy

Kontakt

 
  • Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
  • Nájdete nás na facebooku
 

 

Copyright 2012 Sous-Vide.sk
Designed By JoomForest.com