Picanha

Kategória: Hovädzie
24 jún
2012
Napísal: Peter Zemanovič

Picanha je jedným z najobľúbenejších rezov hovädzieho v Brazílii a je naozaj lahodným kúskom mäsa.

Čítať ďalej...

Roštenka

Roštenka patrí k najobľubenejším rezom hovädzieho, je cenovo dostupnejšia a chuťovo výraznejšia ako sviečkovica. Pri príprave metódou Sous-Vide sa k nej môže priblížiť aj krehkosťou.

Čítať ďalej...

Flank Steak

Kategória: Hovädzie
24 jún
2012
Napísal: Peter Zemanovič
Flank steak Sous-Vide

Flank steak patrí k v našich končinách k tým menej známym a používaným rezom hovädzieho.

Čítať ďalej...

Hovädzie zadné (stehno)

Kategória: Hovädzie
25 jún
2012
Napísal: Dominika Grochová
Hovädzie zadné Sous-Vide

Objavte vynikajúce steaky, ktoré sa metódou Sous-Vide dajú pripraviť z tohto dostupného rezu mäsa.

Čítať ďalej...